כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

אנו מכריזים בזאת על לידתו של שמן זית חדש - הגיע הזמן לבשל

צוות מסיק
דק' קריאה: 3

רצינו לשתף אתכם את "מאחרי הקלעים" של לידתו של שמן זית אצלנו במסיק קיבוץ מגל.

טעם הוא המלך בשמן זית, ארומה היא המלכה. היצירה שלפניכם היא הזמנה לצאת מהקופסה, ולחוות חופש ושלווה, סערת רגשות ומתיקות עדינה. בין משיכת מכחול והתזה פרועה של צבע על הדף, הרשו לעצמכם להתמסר לעולם חדש ומופלא. 

חלקת הפישולין שלנו תמיד היתה מיוחדת, שונה בנוף (תרתי משמע), באופן הגידול ובמאפייני השמן. הגיע הזמן לתת מקום לטעמים המיוחדים המופקים ממנה שנה אחרי שנה. 

כי באמת - הגיע הזמן לבשל!

יש לנו מנהג שכזה בלילות הקרים של עונת המסיק לסיים את העבודה המשרדית לעלות לאוטו ולנסוע לבית הבד, לטעום את השמן הטרי ביותר שעד לפני כמה שעות עוד היה חלק בלי נפרד מהכרם ממנו הוא נמסק, כי שמן זית טרי הוא דבר קסום והתקופה הזאת היא חד פעמית וקצרה ולכן כל רגע בה הוא מאוד מיוחד ולא בטוח שיחזור על עצמו.

אז באחד מאותם הלילות ישבנו בבית הבד ומהמכונה החל לטפטף שמן מזן פישולין.

יש לציין שאנחנו מגדלים את חלקת הפישולין שנים רבות, השמן מעולם לא היה חלק מהסדרה הזנית שלנו, הוא תמיד נכנס לבלנד בתפקיד החשוב של השמן ה"מעצים" הזן שנותן עוצמות לבלנד, מרירות חזקה וחריפות.

אז טעמנו אותו, את הפישולין של שנת 2025 וכמה התרגשנו לגלות שהשנה טעמנו פישולין אחר!

פישולין עמוק, פרחוני ובעל פרופיל טעמים בשל שטעמנו בו תות שדה, בננה בשלה, תפוח אדום, ציפורן, מלון וקיווי.

לקחנו איתנו את הזכרון המתוק שלא יצא לנו מהראש... לא הפסקנו לחשוב איך עושים מהדבר המיוחד הזה מאותו קסם - מוצר!

אז ישבנו ביחד, וחשבנו, איך נקרא לו, איך נארוז אותו, מה יהיו הצבעים שלו, איך תראה המדבקה שלו והתחלנו במלאכת הבנייה.

  • ראשית בחרנו לו שם, ומה יותר מתאים ממשחק המילים "הגיע הזמן לבשל" כשהמילה לבשל יכולה להתפרש בשני מובנים ששניהם מתארים את השימוש והטעמים שלו.
  • בשלב הבא בחרנו את הבקבוק, נמוך מעט יותר ושמנמן ומכאן התחלנו בבניית הסקיצות למדבקה. רצינו שהוא יהיה מרשים ממש כמו השמן שבתוכו, שיספר את סיפורו של השמן, את הבשלות שלו ריח התותים החזק שלו ולכן בחרנו את הצבע הבורדו שיהיה בחזית התוית – כי זה הזכיר לנו צבע של פרי בשל.
  • עשינו מספר סקיצות, שינינו צבעים, שיחקנו עם הרקעים, הוספנו ציורים ומחקנו עד שהגענו לתויות הזאת שהרגישה לנו כמו תוית שנותנת כבוד לשמן, מכאן ועד מלאכת הבקבוק הדרך היתה קצרה. 

והנה הוא לפניכם, שמן פישולין, שנמסק מחלקת הפישולין כאן בקיבוץ שלנו, שמן סופר מיוחד וסופר טעים למביני עיניין! 

מזמינים אתכם להזמין לכם בקבוק וליהנות משמן זית לא מתפשר, לא מתחנף ובמהדורה מוגבלת.


כי באמת, הגיע הזמן לבשל! 

לרכישה אונליין >> הגיע הזמן לבשל