כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה
מגזין קיבוץ מסיק מגל

סיכום עונת המסיק 2017

צוות מסיק
דק' קריאה: 0.5

המסיק החל בחשש מה בגלל הקיץ החם שעברנו. כאשר הקיץ חם מאוד, הטעמים המתפתחים בזית עשויים להיות שונים, ולעיתים אפילו לא להתפתח, מה שמוביל לשמן זית שטוח וחסר אישיות.

 

הפתיחה המהוססת עם המסיק של האסקל התחלפה בתחושת הקלה כאשר הגענו לארבקינה, והחיוך והלב התרחבו בשמחה גדולה כאשר נכנסנו ללב המסיק עם שאר הזנים שלנו. הקורנייקי מהחלקות הצעירות, הברנע, הפיקואל, הקורטינה והפישולין מהחלקות הבוגרות, ומאוחר יותר – גם הלצ'ינו והחלקה האורגנית.

 

השמנים קיבלו ציונים גבוהים ע"י צוות בקרת האיכות שלנו והיעדר הגשמים הקל על קבלת ההחלטות בנוגע לניהול המסיק והגעה אל כל זן וחלקה במועד המתאים (שלא ישתמע שאנחנו לא אוהבים גשם, כן?).

מהירות העבודה שאנו מסוגלים להגיע אליה בשטח הקלה גם היא על העבודה בבית הבד ויצרה רצף עבודה איכותי ויעיל בין המוסקים בשטח, דרך בית הבד, ועד להגעתו של השמן אל מחסן השמן – בדרכו לסיווג, בקרת איכות וביקבוק.

 

עכשיו כשהשלבים הללו מאחורינו, מה שנותר הוא רק לשמר על כל הטוב שיש ולהביא אליכם את השמנים שלנו, באיכות הכי גבוה ובטעמים הכי טובים – ממש כמו שהטבע רצה.

 

שתהיה שנה טובה ומלאת בריאות!