כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סינון מוצרים

מתכונים
קל
עד 30 דק'

מתכון לפוטטוס עם קטשופ ביתי של קרן אגם

שיתוף פעולה עם ערוץ האוכל

תזונה: טבעוני
סוג כשרות: פרווה
שמן זית בשימוש: זן לצ'ינו
מרכיבים:
  • 7 תפוחי אדמה בינוניים קלופים ופרוסים לשמיניות
  • 1.5 כפות שטוחות מלח אטלנטי גס
  • 2 כפות אבקת פפריקה מתוקה
  • 1/3-1/4 כוס שמן זית לצ'ינו
  • חופן עשבי תיבול: פטרוזליה, טימין וכוסברה
  • שקית בד שניתן לחמם אותה
מרכיבים - טור שמאלי:

קטשופ ביתי:

  • עגבניות חתוכות דק, טריות (יש גם בקופסא)
  • כף סוכר חום בהיר
  • מעט פלפל שחור
  • קצת מלח 
  • כף חומץ
  • כף וחצי סילאן
תמונת אווירה מתכון לפוטטוס עם קטשופ ביתי של קרן אגם
אופן ההכנה:
  1. מכניסים שמיניות תפוחי אדמה לסיר ומוסיפים כף אחת של מלח גס.
  2. מוסיפים שקית אלסטית עם עשבי תיבול למים (מעניקה את הטעם מבלי שהירוקים צפים או מופיעים על תפוחי האדמה).
  3. מוזגים מים לכיסוי מלא של תפוחי האדמה ומביאים לרתיחה.
  4. את תפוחי האדמה לא מבשלים מעבר לרתיחה כי בזמן הבישול עד הרתיחה הם מתרככים מעט, וזה כל מה שצריך.
  5. במקביל מחממים תנור ל- 200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
  6. מסננים את תפוחי האדמה מהמים ומוציאים את השקית עם עשבי התיבול ומחזירים לסיר.
  7. מוסיפים 1/2 כף של מלח אטלנטי גס, 2 כפות פפריקה ושמן זית לצ'ינו עם ארומה עדינה, מקפיצים את תפוחי האדמה בתוך הסיר עד שהם לגמרי עטופים בתבלינים.
  8. מעבירים לתבנית, ובעזרת כף, מסדרים אותם כך שיהיו על התבנית בשכבה אחת שטוחה ולא אחד על השני.
  9. אופים בתנור למשך 35-40 דקות עד שהם שחומים למראה.
  10. להכנת הקטשופ: בסיר אחד מכניסים את כל המרכיבים ומערבבים, מביאים לרתיחה, לאחר מכן טוחנים ומצננים ומגישים.

 

מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר): 59389
קל רמת קושי: קל
עד 30 דק' זמן הכנה: עד 30 דק'

במתכון הזה, השתמשנו במוצר