מתכונים
מתכון לפוטטוס עם קטשופ ביתי של קרן אגם
שיתוף פעולה עם ערוץ האוכל
מרכיבים:
- 7 תפוחי אדמה בינוניים קלופים ופרוסים לשמיניות
- 1.5 כפות שטוחות מלח אטלנטי גס
- 2 כפות אבקת פפריקה מתוקה
- 1/3-1/4 כוס שמן זית לצ'ינו
- חופן עשבי תיבול: פטרוזליה, טימין וכוסברה
- שקית בד שניתן לחמם אותה
מרכיבים - טור שמאלי:
קטשופ ביתי:
- עגבניות חתוכות דק, טריות (יש גם בקופסא)
- כף סוכר חום בהיר
- מעט פלפל שחור
- קצת מלח
- כף חומץ
- כף וחצי סילאן
תמונת אווירה

אופן ההכנה:
- מכניסים שמיניות תפוחי אדמה לסיר ומוסיפים כף אחת של מלח גס.
- מוסיפים שקית אלסטית עם עשבי תיבול למים (מעניקה את הטעם מבלי שהירוקים צפים או מופיעים על תפוחי האדמה).
- מוזגים מים לכיסוי מלא של תפוחי האדמה ומביאים לרתיחה.
- את תפוחי האדמה לא מבשלים מעבר לרתיחה כי בזמן הבישול עד הרתיחה הם מתרככים מעט, וזה כל מה שצריך.
- במקביל מחממים תנור ל- 200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
- מסננים את תפוחי האדמה מהמים ומוציאים את השקית עם עשבי התיבול ומחזירים לסיר.
- מוסיפים 1/2 כף של מלח אטלנטי גס, 2 כפות פפריקה ושמן זית לצ'ינו עם ארומה עדינה, מקפיצים את תפוחי האדמה בתוך הסיר עד שהם לגמרי עטופים בתבלינים.
- מעבירים לתבנית, ובעזרת כף, מסדרים אותם כך שיהיו על התבנית בשכבה אחת שטוחה ולא אחד על השני.
- אופים בתנור למשך 35-40 דקות עד שהם שחומים למראה.
- להכנת הקטשופ: בסיר אחד מכניסים את כל המרכיבים ומערבבים, מביאים לרתיחה, לאחר מכן טוחנים ומצננים ומגישים.
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר):
59389
במתכון הזה, השתמשנו במוצר
זן החודש!

שמן זית לצ'ינו 750 מ"ל
9.20 ₪ ל-100 מ"ל
צבע קטגוריה :
1
69.0
נותרו 10000 במלאי