מרק עגבניות עם שמן זית ארבקינה
מנה ראשונה חגיגית ומקורית
מרכיבים:
- 1 ק"ג עגבניות מסוגים שונים
- 1 פלפל אדום
- 2 בצל
- חצי כוס שמן זית ארבקינה
- רכז עגבניות קטן
- שן שום כתושה
- כף סוכר חום
- 1 ליטר מים
- בזיליקום
- מלח
- פלפל טחון
- קרוטונים להגשה
אופן ההכנה:
- חותכים גס את העגבניות (רבעים), הפלפל והבצל
- מניחים את הירקות בקערה עם רבע כוס שמן זית, פלפל שחור טחון ומלח
- מפזרים את הירקות על תבנית אפייה
- מכניסים לתנור בחום 180 מעלות למשך 30 דקות
- מעבירים את הירקות לסיר מרק, מוסיפים רכז עגבניות שום כתוש, סוכר ורבע כוס שמן זית, מוסיפים ליטר מים, מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר
- מרסקים בבלנדר ומוסיפים בזיליקום
- פני ההגשה מניחים קרוטונים
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר):
59391
קישור מוצרים למייל המלצת מתכון (מופרד בפסיקים):
442333, 441233, 442233, 445333
רמת קושי:
קל
זמן הכנה:
עד שעה