כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סינון מוצרים

מתכוני לא זה ולא זה

קל
עד שעה

מרק עגבניות עם שמן זית ארבקינה

מנה ראשונה חגיגית ומקורית

תזונה: טבעוני
סוג כשרות: פרווה
שמן זית בשימוש: זן ארבקינה
מרכיבים:
  • 1 ק"ג עגבניות מסוגים שונים
  • 1 פלפל אדום
  • 2 בצל
  • חצי כוס שמן זית ארבקינה
  • רכז עגבניות קטן
  • שן שום כתושה
  • כף סוכר חום
  • 1 ליטר מים
  • בזיליקום
  • מלח
  • פלפל טחון
  • קרוטונים להגשה
מרק עגבניות עם שמן זית ארבקינה
אופן ההכנה:
  1. חותכים גס את העגבניות (רבעים), הפלפל והבצל
  2. מניחים את הירקות בקערה עם רבע כוס שמן זית, פלפל שחור טחון ומלח
  3. מפזרים את הירקות על תבנית אפייה
  4. מכניסים לתנור בחום 180 מעלות למשך 30 דקות
  5. מעבירים את הירקות לסיר מרק, מוסיפים רכז עגבניות שום כתוש, סוכר ורבע כוס שמן זית, מוסיפים ליטר מים, מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר
  6. מרסקים בבלנדר ומוסיפים בזיליקום
  7. פני ההגשה מניחים קרוטונים
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר): 59391
קישור מוצרים למייל המלצת מתכון (מופרד בפסיקים): 442333, 441233, 442233, 445333
קל רמת קושי: קל
עד שעה זמן הכנה: עד שעה

במתכון הזה, השתמשנו במוצר