קוקטייל ערק קייצי עם טפטופי ארבוסנה
שיתוף פעולה עם מעדניית ימה, של השף יובל בן נריה והערק שהם מייצרים.
תזונה:
טבעוני
שמן זית בשימוש:
זן ארבוסנה
מרכיבים:
- 50 מל מיץ מלפפון (מלפפון 1 מגורד וסחוט)
- 2 עלי נענע קצוצים
- 25 מל מיץ ליים (חצי ליים קטן)
- 26 מי סוכר (13 גרם סוכר ו-13 גרם מים רותחים)
- 40 מל ערק
- שמן זית ארבוסנה
- קרח
אופן ההכנה:
- מערבבים יחד את כל החומרים
- מסננים לכוס עם קוביות קרח
- מקשטים בנענע ומגישים
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר):
64430
קישור מוצרים למייל המלצת מתכון (מופרד בפסיקים):
442399, 441299, 442299, 445399
רמת קושי:
קל
זמן הכנה:
עד 15 דק'