מתכונים
לביבות ירקות מטוגנות בשמן זית קורנייקי
מרכיבים:
- בצל גדול
- 1 כרשה
- 4-5 תפוחי אדמה בינוניים
- רצוי מזן דזירה
- 2 ביצים, 1 כפית מלח
- מעט פלפל שחור טחון טרי
- 3 כפות קמח
- שמן זית לצ׳ינו או קורינייקי
תמונת אווירה

אופן ההכנה:
1. קוצצים דק את הכרישה ואת הבצל
2. קולפים את תפוחי האדמה ומגגרים גס בפומפייה
3. מסננים מנוזלים ומעבירים לקערה עם הבצל הקצוץ והכרישה
4. מוסיפים את יתר המרכיבים – ביצים, קמח ותבלינים – ומערבבים היטב
5. מחממים שמן (לצ׳ינו או קורנייקי) במחבת כבדה על גבי להבה בינונית
6. יוצרים מהתערובת צורות של קציצות וסוחטים שוב את הנוזלים. מטגנים עד הזהבתן של הלביבות
מגישים חם עם מעט שמנת חמוצה, יוגורט או גבינה לבנה בתוספת עירית קצוצה או מעט פטרוזיליה
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר):
59390
קישור מוצרים למייל המלצת מתכון (מופרד בפסיקים):
442401, 441296, 442296, 445296