כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סינון מוצרים

מתכוני לא זה ולא זה

קל
עד 45 דק'

ממרח עדשים בטעם כבד על בסיס שמן זית ארבקינה

ממרח טבעוני מעולה שמשדרג כל סנדוויץ׳

סוג כשרות: פרווה
שמן זית בשימוש: זן ארבקינה
מרכיבים:
  • 500 גרם עדשים שחורות מבושלות לריכוך במים ללא מלח
  • 2 בצלים גדולים
  • פרוסים
  • 1/2 כוס אגוזי מלך
  • 1/4 צרור פטרוזיליה
  • קצוצה
  • גבעול טימין
  • רבע כוס שמן זית ארבקינה
  • מלח ים אטלנטי
  • פלפל שחור גרוס טרי
ממרח עדשים בטעם כבד על בסיס שמן זית ארבקינה
אופן ההכנה:
  1. מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל במשך 5-8 דקות, עד לריכוך והזהבה
  2. מסירים מהאש, מניחים במיכל של מעבד מזון את העדשים המבושלות, הבצל המטוגן, האגוזים והפטרוזיליה
  3. יוצקים רבע כוס שמן זית ומעבדים לקבלת משחה גסה או חלקה (ניתן להוסיף מעט מים למרקם חלק יותר)
  4. מוציאים לקערה, מוסיפים את הבצל הירוק ומתבלים במלח ובפלפל
  5. טועמים ומתקנים תיבול
  6. מגישים עם אגוזי מלך קצוצים וגבעול טימין
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר): 59391
קל רמת קושי: קל
עד 45 דק' זמן הכנה: עד 45 דק'

במתכון הזה, השתמשנו במוצר