ממרח עדשים בטעם כבד על בסיס שמן זית ארבקינה
ממרח טבעוני מעולה שמשדרג כל סנדוויץ׳
מרכיבים:
- 500 גרם עדשים שחורות מבושלות לריכוך במים ללא מלח
- 2 בצלים גדולים
- פרוסים
- 1/2 כוס אגוזי מלך
- 1/4 צרור פטרוזיליה
- קצוצה
- גבעול טימין
- רבע כוס שמן זית ארבקינה
- מלח ים אטלנטי
- פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה:
- מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל במשך 5-8 דקות, עד לריכוך והזהבה
- מסירים מהאש, מניחים במיכל של מעבד מזון את העדשים המבושלות, הבצל המטוגן, האגוזים והפטרוזיליה
- יוצקים רבע כוס שמן זית ומעבדים לקבלת משחה גסה או חלקה (ניתן להוסיף מעט מים למרקם חלק יותר)
- מוציאים לקערה, מוסיפים את הבצל הירוק ומתבלים במלח ובפלפל
- טועמים ומתקנים תיבול
- מגישים עם אגוזי מלך קצוצים וגבעול טימין
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר):
59391
רמת קושי:
קל
זמן הכנה:
עד 45 דק'