כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סינון מוצרים

מתכוני לא זה ולא זה

קל
עד 15 דק'

מיונז של החיים של טל מאירי

חיפושים אחר מיונז שמכיל שמן איכותי הביאו אותי להחלטה שעדיף ייצור עצמאי בקלי קלות. מיונז ביתי הוא גרסת הגורמה למיונז התעשייתי המוכר ממדפי רשתות השיווק, ובנוסף לכל מעלותיו הוא גם בסיס מצוין לרטבים וטוב להעשרת כל מנה שאליה ישודך.

 

זמן הכנה: עד 15 דק'
רמת קושי: קל
סוג כשרות: פרווה
שמן זית בשימוש: זן לצ'ינו
תיוגים: קטוגני
מרכיבים:

חומרים ל-250 מ"ל

  • 2 חלמונים בטמפרטורת החדר
  • 1 כפית חרדל חלק
  • 1 כף מיץ לימון
  • קורט מלח
  • קורט פלפל שחור גרוס
  • 200 מ"ל שמן זית לצ'ינו/שמן MCT/שמן אבוקדו
מיונז של החיים של טל מאירי
אופן ההכנה:
  1. שמים בכלי צר וגבוה את כל המרכיבים מלבד שמן הזית. משתמשים בבלנדר מוט ומצמידים לתחתית הכלי כדי למנוע השפרצות. מבלנדרים את המסה במשך 10 שניות עד שצבעה הופך בהיר והיא תופחת מעט
  2. תוך כדי בלינדור מוסיפים שמן זית בהזלפה איטית מבלי להרים את המוט עד שהמסה מסמיכה.
    זה הזמן להרים מעט את המוט ולערבב באמצעותו את המסה תוך כדי בלינדור עד קבלת מרקם קרמי חלק
  3. טועמים ומתקנים תיבול: אם אוהבים איולי חמצמץ, מוסיפים כף נוספת של מיץ לימון בהזלפה איטית תוך כדי בלינדור

המיונז נשמר בכלי אטום במקרר עד 3 ימים

 

טל מאירי – מרפאה בעיסוק התפתחותית ומטבולית, בעלת קליניקה לטיפול פרטני בגיל הרך, מתכונאית ובעלת סדנאות בישול אוכל קטוגני ודל פחמימה. לאינסטגרם של טל >

מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר): 59389
קישור מוצרים למייל המלצת מתכון (מופרד בפסיקים): 442388, 441227, 441203, 445227
קל רמת קושי: קל
עד 15 דק' זמן הכנה: עד 15 דק'

במתכון הזה, השתמשנו במוצר