כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סינון מוצרים

מתכונים
בינוני
עד שעה

‎כדור טרטר בר ים עטוף סלק⁩‎ עם שמן זית נחלים קדומים

פרוסות סלק דקיקות ממלאות טרטר בר ים רענן, עם שמן זית, יוגורט וקריספי פיסטוק

סוג כשרות: חלבי
שמן זית בשימוש: שמן זית נחלים קדומים
סוג אירוע: ארוחה חגיגית
מרכיבים:
  • 1 סלק גדול
  • שמן זית נחלים קדומים
  • 1 פילה דג לבן כגון לברק ללא עור
  • 2 מלפפונים
  • 1 אבוקדו בשל לאכילה- קלוף
  • 1/2 בצל סגול
  • 1/4 ראש ברוקולי
  • 1/2 לימון
  • מלח
  • מספר כפות יוגורט סמיך/לאבנה
  • פיסטוק קלוף וקצוץ
תמונת אווירה ‎כדור טרטר בר ים עטוף סלק⁩‎ עם שמן זית נחלים קדומים
אופן ההכנה:
  1. מבשלים את הסלק עם קליפה במים עד ריכוך, קולפים ומצננים את הסלק.
  2. חותכים את פילה הדג, המלפפון והאבוקדו לקוביות אחידות.
  3. קוצצים את הבצל הסגול, חותכים את הברוקלי לתפרחות קטנות.
  4. מערבבים את הדג עם המלפפון, האבוקדו והבצל והברוקלי.
  5. מוסיפים גרידה ומיץ מהלימון, מתבלים במלח ופלפל וזילוף קצר של שמן זית.
  6. בעזרת מנדולינה/פורס ירקות, פורסים דק את הסלק, על קרש חיתוך גדול פורסים ניילון נצמד, במרכז הניילון מניחים 3-4 פרוסות סלק (תלוי בגודל) חופפות בצורה מעגלית ובמרכז הסלק מניחים מטרטר הדג. אוספים את קצוות הניילון הנצמד יחד עד קבלת כדור ומהדקים על ידי סיבוב עודפי הניילון הנצמד.
  7. משהים חצי שעה במקרר.
  8. מורחים יוגורט סמיך/לאבנה על צלחת.
  9. גוזרים את עודפי הניילון ומוציאים את הכדור ומניחים את הכדור במרכז הצלחת ומזליפים שמן זית נחל קדומים, בנדיבות רבה.
  10. מקשטים בפיסטוק קלוי.
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר): 59731
קישור מוצרים למייל המלצת מתכון (מופרד בפסיקים): 442399, 441299, 442299, 445399
בינוני רמת קושי: בינוני
עד שעה זמן הכנה: עד שעה

במתכון הזה, השתמשנו במוצר