כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סינון מוצרים

מתכוני דגים עם שמן זית

קל
מעל שעה

טרטר דג במרק מלפפונים קר

טרטר דג במרק מלפפונים קר

סוג כשרות: חלבי
שמן זית בשימוש: זן קורטינה
מרכיבים:

למרק-

  • 5-6 מלפפונים (350 גרם) חצויים לאורך ונקיים מליבת הזרעונים (מנקה עם כפית). אין צורך לקלוף
  • 400 גרם יוגורט כבשים סמיך (יעקובס)
  • 100 מ״ל שמן זית מזן קורטינה
  • 2 כפות מיץ לימון טרי
  • מלח
מרכיבים - טור שמאלי:

לטרטר-

  • 400 גרם פילה דג לבן (אינטיאס, מוסר ים, דניס) נקי מאידרות וחתוך לקוביות קטנות
  • 1/3 כוס קוביות שזיף אדום טרי/נקטרינה קשה
  • 2 כפות גבינת פטה כבשים מגוררת
  • 1 כף טרגון קצוץ
  • 2 כפיות מיץ לימון
  • 3 כפות שמן זית קורטינה
  • מעט מלח (זכרו שיש פטה…)
  • פלפל שחור גרוס
טרטר דג במרק מלפפונים קר
אופן ההכנה:
  1. שמים את כל מרכיבי המרק בבלנדר רב עצמה ומרסקים למרק אחיד
  2. מקררים שלוש שעות
  3. מערבבים את כל מרכיבי הטרטר
  4. טועמים ומתקנים לפי הטעם – עוד פרי, עוד מלח או פטה… פלפל שחור אולי?
  5. מניחים במרכז כל צלחת מעט טרטר
  6. מוזגים את המרק מסביב
  7. עוד זילוף שמן זית קורטינה ומגישים
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר): 59380
קישור מוצרים למייל המלצת מתכון (מופרד בפסיקים): 442371, 441265, 442265, 445265
קל רמת קושי: קל
מעל שעה זמן הכנה: מעל שעה

במתכון הזה, השתמשנו במוצר