כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סינון מוצרים

מתכוני דגים עם שמן זית

קל
עד 45 דק'

סביצ׳ה לברק עם שמן זית נבאלי

מנה קייצית רבת רושם אך פשוטה להכנה

תזונה: צמחוני
סוג כשרות: חלבי
שמן זית בשימוש: זן נבאלי
מרכיבים:
  • 1 פילה דג לברק ביניני
  • 2 עגבניות
  • שמן זית נבאלי
  • קרם פרש או שמנת חמוצה
  • שקדים ירוקים צעירים (עונת השקדים הירוקים היא סביב פסח, אם אין בנמצא, מחליפים בפרוסות צנונית)
  • מלח אטלנטי
סביצ׳ה לברק עם שמן זית נבאלי
אופן ההכנה:
  1. חותכים את הדג המפולט לנתחים בסגנון סביצ׳ה
  2. מסדרים בצלחת הגשה את נתחי הדג, מוזגים מעל שמן זית, מפזרים מלח אטלנטי, וסוחטים שחלות עגבניה
  3. מוסיפים בין הנתחים כמה כפיות קרם פרש או שמנת חמוצה
  4. מוסיפים פרוסות צנונית או שקדים ירוקים צעירים

מגישים מיד

מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר): 59885
קישור מוצרים למייל המלצת מתכון (מופרד בפסיקים): 440033
קל רמת קושי: קל
עד 45 דק' זמן הכנה: עד 45 דק'

במתכון הזה, השתמשנו במוצר