סביצ׳ה לברק עם שמן זית נבאלי
מנה קייצית רבת רושם אך פשוטה להכנה
מרכיבים:
- 1 פילה דג לברק ביניני
- 2 עגבניות
- שמן זית נבאלי
- קרם פרש או שמנת חמוצה
- שקדים ירוקים צעירים (עונת השקדים הירוקים היא סביב פסח, אם אין בנמצא, מחליפים בפרוסות צנונית)
- מלח אטלנטי
אופן ההכנה:
- חותכים את הדג המפולט לנתחים בסגנון סביצ׳ה
- מסדרים בצלחת הגשה את נתחי הדג, מוזגים מעל שמן זית, מפזרים מלח אטלנטי, וסוחטים שחלות עגבניה
- מוסיפים בין הנתחים כמה כפיות קרם פרש או שמנת חמוצה
- מוסיפים פרוסות צנונית או שקדים ירוקים צעירים
מגישים מיד
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר):
59885
קישור מוצרים למייל המלצת מתכון (מופרד בפסיקים):
440033
רמת קושי:
קל
זמן הכנה:
עד 45 דק'