כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סינון מוצרים

מתכוני דגים עם שמן זית

בינוני
עד שעה

קציצות דגים במנגולד וחומוס של ללי האס

זמן הכנה: עד שעה
רמת קושי: בינוני
תזונה: צמחוני
שמן זית בשימוש: זן ארבקינה
מרכיבים:

לקציצות-

  • 1/2 קג דג ים קצוץ (לא טחון)
  • 1 בצל לבן קצוץ
  • 1 שן שום כתושה
  • צרור כוסברה
  • כפית כורכום
  • חצי כפית חוואיג
  • חצי כפית כמון 
  • מלח פלפל
  • 3 כפות שמן זית ארבקינה
מרכיבים - טור שמאלי:

לרוטב-

  • 1 בצל קצוץ
  • צרור עלי מנגולד קצוצים
  • 6 שיני שום קצוצות
  • 1 קופסת שימורים חומוס כולל הנוזלים
  • צרור כוסברה קצוצה
  • כף שטוחה קמח 
  • כף כורכום
  • מלח פלפל
  • מעט צ׳ילי יבש חריף 
  • מים רותחים
קציצות דגים במנגולד וחומוס של ללי האס
אופן ההכנה:

לקציצות-

  1. מערבבים את כל המרכיבים ביחד
  2. מייצרים קציצות עגולות ושטוחות
  3. ומטגנים משני הצדדים


לרוטב-

  1. מטגנים את הבצל, השום ועלי המנגולד להשחמה
  2. מוסיפים כף קמח ומערבבים
  3. מוסיפים את התבלינים ומערבבים
  4. מוסיפים את החומוס עם הנוזלים, ועוד חצי כוס מים רותחים
  5. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כרבע שעה
  6. מוסיפים בצורה מסודרת את הקציצות המטוגנות ומבשלים עוד כחצי שעה
  7. סוחטים מיץ מחצי לימון

 

 

ביחד עם חלה זה הביס המושלם של שישי🤗

מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר): 59391
קישור מוצרים למייל המלצת מתכון (מופרד בפסיקים): 442399, 441299, 442299, 445399
בינוני רמת קושי: בינוני
עד שעה זמן הכנה: עד שעה

במתכון הזה, השתמשנו במוצר