לביבות דלעת של רומי נדלר
מתכון נהדר של רומי נדלר בעלת הבלוג רומינה קוצ׳ינה
סוג כשרות:
חלבי
שמן זית בשימוש:
זן ארבקינה
מרכיבים:
- חצי קילו דלעת
- תפוח אדמה בינוני אפוי/מבושל
- 100 גרם פירורי לחם
- 80 גרם פיקורינו
- 80 גרם מוצרלה מעושנת/ גוורייר (ניתן להחליף ב-50 גרם גורגונזולה, למי שמעדיף גבינות כחולות)
- שמן זית ארבקינה
- מלח
- פלפל
- אפשר גם מרווה למי שאוהב
אופן ההכנה:
- פורסים את הדלעת, שמים בתבנית עם נייר אפייה, מזלפים מעט שמן זית
- מתבלים במלח פלפל
- אופים כ-15 דקות ב-200 מעלות עד שהדלעת מתרככת
- מכינים מהדלעת פירה, סוחטים מנוזלים
- מועכים את תפוח האדמה לפירה
- ומוסיפים לדלעת יחד עם הגבינות וחצי מפירורי הלחם, (אם המסה רטובה מידי להוסיף עוד פירורי לחם)
- יוצרים כדורים קטנים
- עוטפים בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק
מגישים מיד
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר):
59391
רמת קושי:
קל
זמן הכנה:
עד שעה