גלילות חצילים ממולאות שקדים ועשבי תיבול
פתיח נהדר לארוחה
מרכיבים:
- 1 חציל פרוס דק לאורך (חצי סנטינטר)
- שמן זית ארבקינה
- מלח ופלפל
- 1/2 חבילת שקדים
- חופן פטרוזיליה קצוצה
- חופן כוסברה קצוצה
- 2 שיני שום כתושות
- מעט שמן זית
- רכז רימונים
- גרעיני רימון
אופן ההכנה:
- מושחים את פרוסות החציל בשמן זית (ארבקינה)
- מפזרים מעט מלח ופלפל וצולים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות כ-8 דקות (עד ריכוך ומעט צבע)
- מצננים
- קולים את השקדים, מצננים וקוצצים
- טוחנים 1/4 מכמות השקדים למשחה
- מערבבים יחד את מחית השקדים והשקדים הקצוצים יחד עם עשבי התיבול, השום המלח והפלפל
- מניחים מעט מתערובת האגוזים בצידו הרחב (בסיס החציל) של פרוסת חציל ומגלגלים, (ממשיכים עם כל פרוסות החציל)
- מתבלים את הגלילות חציל ברכז רימונים ומגישים עם גרעיני רימון
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר):
59391
קישור מוצרים למייל המלצת מתכון (מופרד בפסיקים):
440039
רמת קושי:
קל
זמן הכנה:
עד שעה