תאנים וענבים צלויים בשמן זית הבית
מרכיבים:
- אשכול ענבים גדול
- 4-5 תאנים
- שמן זית הבית
- חופן אגוזי לוז חצויים
- טימין רוזמרין
- 2-3 פרוסות לחם טוב
- 50 גר׳ ג׳יבנה
- דבש
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-250 מעלות (גריל)
- מוזגים שמן זית על אשכול ענבים נדיב ועל כמה תאנים חצויות
- מכניסים לגריל עד שקליפת הענבים מתפקעת
- מברישים שמן זית על פרוסות לחם טוב וקולים בטוסטר
- חותכים כמה פרוסות גבינת ג׳יבנה
- מניחים בצלחת הגשה: חצאי תאנים צלויות, ענבים צלויים, לחם קלוי, פרוסות גבינת ג׳יבנה, מפזרים חופן אגוזי לוז, כמה עלי טימין, מעט עלי רוזמרין...
מגישים עם שמן זית ודבש
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר):
59163
רמת קושי:
קל
זמן הכנה:
עד 15 דק'