רביולי סלק בשמן זית ברנע
מרכיבים:
- 1 סלק שלם עם קליפה
- 1/2 קופסת קרם פרש
- 3 כפות גבינת פטה מגורדת
- גרידה מ-1/2 לימון
- שמן זית ברנע
- מלח גס
- פלפל שחור גרוס
- עגבניה
- פיסטוק קלוי וקצוץ
- גרידת לימון
אופן ההכנה:
- מבשלים את הסלק בקליפתו עד רכות מלאה, קולפים ופורסים פרוסות דקות
- מערבבים יחד קרם פרש, גבינת פטה, גרידת לימון ומעט פלפל שחור
- מניחים במרכז כל פרוסת סלק מעט מתערובת הגבינות ומקפלים לחצי
- משאריות הסלק חותכים קוביות קטנות, מגישים, מתבלים ומקשטים ב- קרם פרש, מלח גס, פלפל שחור גרוס, גרידת לימון, קוביות סלק, שמן זית, פיסטוק ו"שחלות" עגבניות שרי
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר):
59886
קישור מוצרים למייל המלצת מתכון (מופרד בפסיקים):
440032
רמת קושי:
קל
זמן הכנה:
עד שעה