מתכון לתפוחי אדמה בקרם פרש
מתכון פשוט מאד שאפילו מאותגרי המטבח הגדולים ביותר לא יכולים ליפול איתו. המתכון מתאים לכל מנה כתוספת נהדרת וטעימה – גם בחג וגם ביום חול.
מרכיבים:
- 6-8 תפוחי אדמה (מומלצים תפו"א אדומים)
- 1 קופסא של קרם פרש
- 4 כפות שמן זית הבית
- 4-5 שיני שום כתושים
- עשבי תיבול – טימין
- אורגנו
- מלח
אופן ההכנה:
- חותכים את תפוחי האדמה לפרוסות דקות
- מסדרים אותם בתבנית גדולה
- מערבבים את הקרם פרש עם השום ועשבי התיבול
- מתבלים לפי הטעם
- מערבבים את תפוחי האדמה שבתבנית עם התערובת
- מזליפים בנדיבות שמן זית מעל כל התבנית
- מכניסים לתנור בחום של 180-200 מעלות ל-30 דקות עד שתפוחי האדמה מזהיבים והם רכים לגמרי
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר):
59163
קישור מוצרים למייל המלצת מתכון (מופרד בפסיקים):
442388, 441227, 441203, 445227
רמת קושי:
קל
זמן הכנה:
עד 45 דק'