מתכונים
פטריות חורש ממולאות בגבינה ושמן זית
קפה לואיז הוקם לראשונה בחיפה, בשנת 2008. מאז הוקמו 2 סניפים נוספים – בת"א ובחנות סטימצקי בגרנד קניון בחיפה. בית הקפה חרט על דגלו את ערך הבריאות והטבע, המיושם במנות הבריאות והמזינות, המכילות מרכיבים טבעיים בלבד. ערך הבריאות מיושם גם בעיצוב הנקי של חלל המקום שמעניק לו את אופיו המזמין והרגוע. צוות המטבח של קפה לואיז: אוהד קורי, ירון בר אור, אורי בר אור
מרכיבים:
מרכיבים-
- פטריות חורש
- מלח
- פלפל
- שמן זית קורנייקי
- אורגנו
מרכיבים - טור שמאלי:
למילוי-
- גבינת עזים רכה
- עשבי תיבול
- חומץ בלסמי
- פרוסות בטטה צלויות
- פרוסות חציל קלוי
תמונת אווירה

אופן ההכנה:
- חותכים את רגלי הפטריות, ממליחים וזולפים מעט שמן זית "קורנייקי"
- מכניסים לתנור חם (220 מעלות) לכ-5 דקות
- מוציאים את הפטריות וממלאים כל פטריה בשכבת גבינה מתובלת, בחומץ בלסמי, בעשבי תיבול ובפרוסות הבטטה והחציל, ומכסים עם פטריה נוספת
- מוסיפים זילוף נוסף של שמן זית ומעט פרמז'ן מגורד, ומכניסים לתנור החם לשתי דקות נוספות
- הגשה- מגישים עם סלט של עלי תרד תורכי, עגבניות שרי, צנוניות, זיתי קלאמטה ותאסוס מגולענים, בתיבול שמן זית, יוגורט, חומץ בן יין אדום, שמן כמהין, מלח ופלפל
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר):
59390