סלט עדשים ומנגו באדיבות מיקה שמעונוב
מרכיבים:
- מנגו בשל אך מוצק
- חופן עלים ירוקים: נענע, בזיל, רוקט, כוסברה
- בצל סגול
- נבטי קטניות
- עדשים שחורות מבושלות
- פלפל צילי אדום
- שמן זית אורגני
- סויה
- לימון
- גרעיני חמניה
אופן ההכנה:
- מניחים בקערה עדשים שחורות ונבטי קטניות
- חותכים מנגו לקוביות קטנות
- קוצצים חופן עלים ירוקים: נענע, בזיל, רוקט, כוסברה
- מוסיפים בצל סגול קצוץ דק וקמצוץ פלפל צ׳ילי אדום
- מתבלים בנדיבות עם שמן זית אורגני, רוטב סויה, לימון, קולים גרעיני חמניה
- מפזרים מעל
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר):
64421
רמת קושי:
קל
זמן הכנה:
עד 30 דק'