מתכון לסלט רימונים עם טופו וגרעיני שיבולת שועל
קפה לואיז הוקם לראשונה על הר הכרמל בחיפה, בשנת 2008.
בית הקפה חרט על דגלו את ערך הבריאות והטבע, המיושם במנות הבריאות והמזינות, המכילות מרכיבים טבעיים בלבד. צוות המטבח של קפה לואיז: אוהד קורי, ירון בר אור ואורי בר אור.
מרכיבים:
- גרעיני רימון משני רימונים
- 100 גר' גרעיני שיבולת שועל חלוטים
- 50 גר' טופו,
- שמן זית סורי
- רכז רימונים
- סילאן
- סויה
- חסה בוקצוי
- כוסברה טרייה
- צילי חריף
- בצל ירוק
- מלח
- פלפל שחור
אופן ההכנה:
- יש לחתוך את הטופו לקוביות קטנות של 1 על 1
- להשרות ליום במרינדה של שמן זית סורי מעט סויה, רכז רימונים סילאן ופלפל שחור
- לשמור בקרור ניתן לטעום אחרי יום ולתקן תיבול
- לסלט – נערבב גרעיני רימונים וגרעיני שיבולת שועל, נוסיף את הטופו, חסה בוקצוי, כוסברה ובצל ירוק
- לרוטב – בקערה קטנה נפרדת נערבב שמן זית סורי, סויה, סילאן, צילי חריף מלח ופלפל
- נערבב את הרוטב עם הסלט
- נקצוץ מעט כוסברה עם חריף
- נערבב עם שמן זית, מלח ומעט רכז רימונים ונזליף מעל הסלט
בתאבון!
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר):
59884
קישור מוצרים למייל המלצת מתכון (מופרד בפסיקים):
440031
רמת קושי:
קל
זמן הכנה:
מעל שעה