סלט חם של ירוקים מוקפצים עם גבינת תום
באדיבות סטודיו לצילום דן לב
מרכיבים:
- חצי חבילה של אפונה סינית\שעועית ירוקה רחבה
- 2 יחידות דלעת ערמונים
- 2 יחידות זוקיני חבילת אספרגוס (לא חובה)
- חופן צנוברים קלויים או אגוזי קשיו
- 100 גרם גבינת תום\ פקורינו חתוכה לקוביות
- שמן זית פיקואל
- חומץ בלסמי
- 2 שיני שום
- מלח ים גס
- פלפל שחור גרוס
- מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה:
- חולטים את האפונה והאספרגוס במים רותחים
- מוציאים לקערה עם מי קרח ע"מ לעצור את הבישול
- קוצצים לחתיכות של 2 ס"מ את האפונה, האספרגוס והזוקיני
- חותכים את דלעת הערמונים לסירות דקות
- אופים בתנור כרבע שעה בחום גבוה
- מטגנים שום קצוץ
- מוסיפים את הירוקים ומקפיצים כ-7 דקות
- מוסיפים מלח פלפל וכ-2 כפות חומץ בלסמי תוך כדי הקפצה
- מוציאים לקערה ומוסיפים את האגוזים והגבינה
- מזליפים מעט לימון ושמן זית ומתקנים תיבול
מגישים חם ובתיאבון :)
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר):
59392
קישור מוצרים למייל המלצת מתכון (מופרד בפסיקים):
442357, 441272, 442272, 445272
רמת קושי:
קל
זמן הכנה:
עד 45 דק'