כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סינון מוצרים

מתכוני סלטים עם שמן זית

קל
עד 30 דק'

קפרזה עגבניות של אליאב גולדנברג

באדיבות אליאב גולדנברג, שף ראשי של מסעדת ג'ויה

סוג כשרות: חלבי
שמן זית בשימוש: זן אורגני
מרכיבים:
  • כדור גדול של מוצרלה במים
  • עגבניית תמר גדולה חתוכה ל – 4 פלחים לאורך
  • 3 עגבניות שרי – חצויות לרוחב
  • 3 עגבניות שרי תמר – חצויות לאורך
  • 4 עגבניות שרי צהובות – חצויות לרוחב
  • 1 כף בצל ירוק פרוס דק לרצועות אלכסוניות
  • 4-5 טבעות של בצל סגול בינוני פרוס דק לרוחב
  • פלפל גרוס + מלח ים אטלנטי
  • 4-5 עלי בזיליקום בינוניים
  • 5-6 רצועות של פרמז'אנו (ליצור בעזרת קולפן מגוש פרמז'אנו)
  • מיץ מלימון טרי
  • שמן זית אורגני
קפרזה עגבניות של אליאב גולדנברג
אופן ההכנה:
  1. להדליק גריל עליון בתנור או בטוסטר אובן
  2. לסדר את פלחי עגבניית התמר על תבנית כשהקליפה כלפי מטה
  3. להכניס לתנור קרוב ככל הניתן לגריל למספר דקות עד קבלת צריבה על פני העגבנייה ולהוציא מהתנור
  4. לסדר את פלחי העגבנייה הצרובים בארבע פינות של צלחת שטוחה
  5. קורעים את כדור המוצרלה ל-8 קרעים ומניחים על הצלחת בין פלחי העגבנייה
  6. מפזרים את כל חצאי עגבניות השרי על הצלחת תוך הקפדה על צבעוניות
  7. לפזר על הצלחת לפי הסדר: בצל ירוק, זיתים, צנונית, בצל סגול, להמליח ולפלפל, להניח עלי בזיליקום ופרמז'אנו ולזלף מיץ לימון ושמן זית בנדיבות
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר): 64421
קישור מוצרים למייל המלצת מתכון (מופרד בפסיקים): 441029, 441333
קל רמת קושי: קל
עד 30 דק' זמן הכנה: עד 30 דק'

במתכון הזה, השתמשנו במוצר