מתכונים
צ'יפס על מקל
מרכיבים:
מתכון ל-4 שיפודים
- 2 תפוחי אדמה
- 2 בטטות
- 1/2 כוס שמן זית קורנייקי
- מלח גס
- פפריקה/פפריקה מעושנת/אבקת שום/תבלין שאוהבים
תמונת אווירה

אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-250 מעלות
- פורסים את הבטטות ואת תפוחי האדמה דק (בעזרת מנדולינה)
- מניחים אותם בקערה, מוזגים עליהם בנדיבות כ-1/2 כוס שמן זית
- זורים מלח ותבלין שאוהבים, מערבבים בעזרת הידיים ודואגים שכל הפרוסות יצופו היטב
- משטחים בתבנית אפייה ומכניסים לתנור
- מוציאים כשתפוחי האדמה והבטטות קריספיים מבחוץ ורכים מבפנים
- משחילים על שיפודים ומגישים
בתאבון :)
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר):
59390