סלט פנצנלה איטלקי
מתכון באדיבות ענת מגל – בעלי "המרפסת"
מרכיבים:
- 3/4 עגבניה גדולה פרוסה לפלחים או עגבניות שרי פרוסות לאורכן
- 3/4 מלפפון גדול פרוס לחצאי עיגולים
- פאה של פלפל אדום חתוכה לקוביות גדולות
- 2 צנוניות פרוסות לרבעים
- רצועות דקות של בצל סגול
- רצועות דקות מאד של סלרי
- כמה עלי פטרוזיליה (לא קצוצה)
- פרוסת בריוש אחת בתנור קרועה לחתיכות
מרכיבים - טור שמאלי:
בתיבול-
- שמן הבית שלנו
- מיץ לימון
- מלח
- פלפל
אופן ההכנה:
- שמים את כל המרכיבים בקערה
- מתבלים עם מרכיבי התיבול
- מומלץ לאכול עם קרם לימון כבוש ופטה כבשים טובה
בתאבון!
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר):
59163
רמת קושי:
קל
זמן הכנה:
עד 30 דק'