מתכון לקנטוצ׳יני שקדים של רומי נדלר
קנטוצ'י אלה-מנדורלה (שקדים), מתכון קלאסי טוסקני. רומי נדלר
מרכיבים:
- 250 גרם קמח
- 200 גרם שקדים טבעיים שלמים
- 150 גרם סוכר
- 3 ביצים
- שקית אבקת אפייה
אופן ההכנה:
- מערבבים את הקמח עם הסוכר ואבקת האפייה, ומוסיפים את הביצים
- מערבבים בכף עץ עד קבלת בצק אחיד ויחסית רטוב ודביק מקפלים פנימה את השקדים השלמים
- מקמחים מעט את הידיים ומסדרים שניים/שלושה גלילים על תבנית עם נייר אפייה, מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, למשך 20 דקות (עדיף תנור עם אוורור)
- לאחר 20 דקות מוציאים את התבנית ומשאירים אותה בחוץ ל-5 דקות כדי שיתקררו מעט
- פורסים את הגלילים לפרוסות דקות באלכסון, מסדרים את הביסקוטי בתבנית עם נייר אפייה עם רווחים קלים ביניהם ומחזירים לתנור ל-10 דקות נוספות
- מכבים את התנור, פותחים את הדלת, ומשאירים אותם בפנים לכמה דקות נוספות
כשהם מתקררים אפשר להכניס אותם לקופסא יפה ולשים על השיש, הם מחזיקים מעמד הרבה זמן.
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר):
59817
רמת קושי:
קל
זמן הכנה:
עד 45 דק'