מתכון לפנקייק על בסיס חלב שקדים, מקושט בפירות טריים ושקדים
תזונה:
צמחוני
מרכיבים:
- 1.5 כוסות קמח תופח
- 1/4 כוס סוכר
- 1 כוס חלב שקדים
- 2 ביצים גדולות
- 50 גרם חמאת שמן זית מומסת
אופן ההכנה:
- מערבבים קמח וסוכר
- טורפים את הביצים עם חלב ומוסיפים לתערובת
- מוסיפים את החמאה, מחממים מחבת טפלון ישרה ומשמנים קלות בחמאה
- יוצקים חביתיות בקוטר 10 ס"מ ומטגנים עד שנוצרות על משטח בועות. הופכים, מטגנים חצי דקה נוספת
הגשה- מקשטים בפירות טריים
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר):
64436
רמת קושי:
קל
זמן הכנה:
עד 30 דק'