כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סינון מוצרים

מתכונים
קל
עד 45 דק'

מתכון לטארט פטריות ובצל של קרן אגם

שיתוף פעולה עם ערוץ האוכל.

סוג כשרות: חלבי
שמן זית בשימוש: זן ארבקינה
מרכיבים:

לבצק: 

  • 180 גר' קמח לבן (כוס ורבע)
  • 100 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות
  • 1 כפית מלח
  • 2 כפות מים קרים
  • 2 כפות גבינת פרמזן מגורדת
  • 2 כפות עשבי תיבול קצוצים
מרכיבים - טור שמאלי:

למלית: 

  • 2 בצלים אדומים פרוסים
  • 2 סלסלות פטריות פרוסות (שמפיניון ופורטובלו)
  • 3 ביצים
  • 2 כפות קוואקר
  • 150 גר' גבינת קשקבל/צהובה מגורדת
  • 200 גר' פטה כבשים
  • 250 מל' שמנת מתוקה/לבישול (מיכל)
  • מלח, פלפל, מעט אגוז מוסקט
  • כמה כפות שמן זית ארבקינה
  • מעט טימין
  • אבקת פטריות
  • היריסיוס ריישי
תמונת אווירה מתכון לטארט פטריות ובצל של קרן אגם
אופן ההכנה:
  1. מניחים את הקמח, המלח, החמאה, הפרמזן ועשבי התיבול במעבד מזון ומעבדים כמה שניות.
  2. מוסיפים 2 כפות מים קרים ומעבדים עוד לכדור. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה. 
  3. מחממים חמאה ושמן זית בסיר ומטגנים את הבצל עד שהבצל שקוף. מוסיפים את הפטריות ומתבלים במלח, פלפל ומעט אגוז מוסקט ואבקת פטריות. מטגנים מעט עד אידוי הנוזלים. 
  4. מרדדים את הבצק על משטח מקומח.
  5. מעבירים בזהירות לתבנית פאי בקוטר 26, מהדקים לדפנות ומעבירים למקפיא 10 דק'. 
  6. בקערה מניחים את שאר מרכיבי המלית ומערבבים היטב. מוסיפים את הבצל והפטריות, מוסיפים מעט מלח ומעבירים לתבנית עם הבצק, מפזרים מעט טימין.
  7. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 עד הזהבה כ: 45-50 דק'. 

 

מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר): 59391
קל רמת קושי: קל
עד 45 דק' זמן הכנה: עד 45 דק'

במתכון הזה, השתמשנו במוצר