כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סינון מוצרים

מתכונים
בינוני
מעל שעה

מתכון לאגרול בורקס של קרן אגם

שיתוף פעולה עם ערוץ האוכל

תזונה: צמחוני
סוג כשרות: פרווה
שמן זית בשימוש: זן ארבקינה
מוצרים נוספים: שמן שומשום ישראלי
מרכיבים:

10 עלי פילו

למילוי:

  • 2 כפות שמן זית ארבקינה
  • 1/2 כרוב פרוס לרצועות דקות
  • 2 גזרים קלופים ופרוסים לרצועות דקות
  • 1 חבילה של נבטים
  • 3-4 גבעולי בצל ירוק קצוצים
  • 1 כוס שמן שומשום
  • 2 כפות סויה
  • 1 כפית סילאן 
  • 1 כפית רוטב צ'ילי מתוק
  • 1/2 כפית ג'ינג'ר קצוץ
מרכיבים - טור שמאלי:

להברשה:

להגשה:

  • רוטב טריאקי או צ'ילי מתוק
תמונת אווירה מתכון לאגרול בורקס של קרן אגם
אופן ההכנה:
  1. בסיר מקפיצים בשמן זית כרוב, גזר ואת הבצל הירוק.
  2. מוסיפים את הנבטים והג'ינג'ר ומערבבים היטב.
  3. מסירים מהאש מוסיפים סויה, שמן שומשום, צ'ילי מתוק וסילאן ומערבבים.
  4. מחממים תנור ל 200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
  5. פורסים עלי פילו על משטח נוח לעבודה, מברישים בשמן, מקפלים את העלה ל-2 ומניחים מלית ירקות בתחתית, מקפלים מ-2 הצדדים פנימה ומגלגלים לאגרול.
  6. חוזרים על הפעולה עד שהמלית נגמרת, מרישים את העלים בשמן זית ומפזרים שומשוים מעל.
  7. אופים כ 20-25 דק' עד להשחמה

 

מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר): 70736
בינוני רמת קושי: בינוני
מעל שעה זמן הכנה: מעל שעה

במתכון הזה, השתמשנו במוצר