מתכונים
מתכון לאגרול בורקס של קרן אגם
שיתוף פעולה עם ערוץ האוכל
מרכיבים:
10 עלי פילו
למילוי:
- 2 כפות שמן זית ארבקינה
- 1/2 כרוב פרוס לרצועות דקות
- 2 גזרים קלופים ופרוסים לרצועות דקות
- 1 חבילה של נבטים
- 3-4 גבעולי בצל ירוק קצוצים
- 1 כוס שמן שומשום
- 2 כפות סויה
- 1 כפית סילאן
- 1 כפית רוטב צ'ילי מתוק
- 1/2 כפית ג'ינג'ר קצוץ
מרכיבים - טור שמאלי:
להברשה:
- שמן זית
- 1/4 כוס שומשום לבן או שחור
להגשה:
- רוטב טריאקי או צ'ילי מתוק
תמונת אווירה

אופן ההכנה:
- בסיר מקפיצים בשמן זית כרוב, גזר ואת הבצל הירוק.
- מוסיפים את הנבטים והג'ינג'ר ומערבבים היטב.
- מסירים מהאש מוסיפים סויה, שמן שומשום, צ'ילי מתוק וסילאן ומערבבים.
- מחממים תנור ל 200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
- פורסים עלי פילו על משטח נוח לעבודה, מברישים בשמן, מקפלים את העלה ל-2 ומניחים מלית ירקות בתחתית, מקפלים מ-2 הצדדים פנימה ומגלגלים לאגרול.
- חוזרים על הפעולה עד שהמלית נגמרת, מרישים את העלים בשמן זית ומפזרים שומשוים מעל.
- אופים כ 20-25 דק' עד להשחמה
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר):
70736