כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סינון מוצרים

מתכונים
בינוני
מעל שעה

מתכון לטארט קפרזה מבצק עלים של קרן אגם

שיתוף פעולה עם ערוץ האוכל

סוג כשרות: חלבי
שמן זית בשימוש: זן לצ'ינו
מרכיבים:
  • 1 חבילת בצק עלים מצונן
  • 4-5 עגבניות בינוניות פרוסות לפרוסות דקות
  • 2-3 כדורי מוצרלה פרסקה פרוסים דק
  • 7-8 עלי בזיליקום טריים
  • מלח גס
  • שמן זית ל'ינו 
  • רוטב לפסטה מעגבניות פיצוטלו 
מרכיבים - טור שמאלי:

לפסטו:

  • 4 זרים של בזיליקום טרי
  • חופן צנוברים לא קלויים
  • חופן פיסטוקים (קלופים לא קלויים)
  • 4-5 שיני שום
  • 100 גר' גבינת פרמז'ן או גרנה פדנו חתוכנה לקוביות או מגורדת
  • 1/2 כוס שמן זית לצ'ינו 
  • 1 כפית שטוחה של מלח דק

לציפוי ועיטור:

  • ביצה טרופה
  • 1/2 כוס שומשום
תמונת אווירה מתכון לטארט קפרזה מבצק עלים של קרן אגם
אופן ההכנה:
  1. מחממים תנור ל- 200 מעלות.
  2. רוטב פסטו - שמים את כל המרכיבים במעבד מזון וטוחנים.
  3. פורסים על תבנית התנור נייר אפיה, מניחים בצק עלים, בעזרת סכין ומסמנים לבצק שוליים בעזרת חתך לא עד הסוף.
  4. מורחים על כל הבצק מחית עגבניות וזורקים כמה נקודות של פסטו.
  5. משאירים שוליים נקיים, מסדרים על פני הבצק שורות של עגבניות, בזיליקום ומוצרלה באופן חופף.
  6. מפזרים מלח גס ומקשטים בעלי בזיליקום.
  7. מברישים את השוליים בביצה טרופה ומפזרים שומשום.
  8. אופים 25-30 דק' עד שהבצק שחום למראה והטארט מבעבע.

מומלץ להגיש חם!

 

מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר): 59389
בינוני רמת קושי: בינוני
מעל שעה זמן הכנה: מעל שעה

במתכון הזה, השתמשנו במוצר