מתכונים
מתכון לטארט קפרזה מבצק עלים של קרן אגם
שיתוף פעולה עם ערוץ האוכל
סוג כשרות:
חלבי
שמן זית בשימוש:
זן לצ'ינו
מרכיבים:
- 1 חבילת בצק עלים מצונן
- 4-5 עגבניות בינוניות פרוסות לפרוסות דקות
- 2-3 כדורי מוצרלה פרסקה פרוסים דק
- 7-8 עלי בזיליקום טריים
- מלח גס
- שמן זית ל'ינו
- רוטב לפסטה מעגבניות פיצוטלו
מרכיבים - טור שמאלי:
לפסטו:
- 4 זרים של בזיליקום טרי
- חופן צנוברים לא קלויים
- חופן פיסטוקים (קלופים לא קלויים)
- 4-5 שיני שום
- 100 גר' גבינת פרמז'ן או גרנה פדנו חתוכנה לקוביות או מגורדת
- 1/2 כוס שמן זית לצ'ינו
- 1 כפית שטוחה של מלח דק
לציפוי ועיטור:
- ביצה טרופה
- 1/2 כוס שומשום
תמונת אווירה

אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל- 200 מעלות.
- רוטב פסטו - שמים את כל המרכיבים במעבד מזון וטוחנים.
- פורסים על תבנית התנור נייר אפיה, מניחים בצק עלים, בעזרת סכין ומסמנים לבצק שוליים בעזרת חתך לא עד הסוף.
- מורחים על כל הבצק מחית עגבניות וזורקים כמה נקודות של פסטו.
- משאירים שוליים נקיים, מסדרים על פני הבצק שורות של עגבניות, בזיליקום ומוצרלה באופן חופף.
- מפזרים מלח גס ומקשטים בעלי בזיליקום.
- מברישים את השוליים בביצה טרופה ומפזרים שומשום.
- אופים 25-30 דק' עד שהבצק שחום למראה והטארט מבעבע.
מומלץ להגיש חם!
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר):
59389
במתכון הזה, השתמשנו במוצר
זן החודש!

שמן זית לצ'ינו 750 מ"ל
9.20 ₪ ל-100 מ"ל
צבע קטגוריה :
1
69.0
נותרו 10000 במלאי