כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סינון מוצרים

מתכוני בצקים עם שמן זית

בינוני
עד שעה

פיצה ירוקה של זהר לוסטיגר בשן

משהו בין פוקאצ'ה לפיצה, לאורחים שכבר בדלת באדיבות זהר לוסטיגר בשן, בעלת הבלוג ׳לאכול טוב – בלוג אוכל צמחוני ובריא׳

סוג כשרות: פרווה
שמן זית בשימוש: זן פיקואל
מרכיבים:

לפיצה-

  • 1 כוס פסטו קייל 
  • 10 שיני שום קונפי
  • 1 ראש ברוקולי מופרד לפרחים קטנים

 

מרכיבים - טור שמאלי:

לפסטו קייל- {נפח 330 מ"ל}

  • 2 צרורות קייל (כ-24 עלים) קרועים ביד (ללא הגבעולים הקשיחים)
  • 1/2 כוס אגוזי מלך
  • 1 כוס שמן זית פיקואל (או יותר, לפי הצורך)
  • 1 כפית מלח
  • 2 שיני שום קלופות
פיצה ירוקה של זהר לוסטיגר בשן
אופן ההכנה:
  1. טוחנים את כל החומרים במעבד מזון לקבלת משחה אחידה וסמיכה. אם הפסטו סמיך מדי (זה תלוי בגודל הקייל), מוסיפים עוד שמן זית. שומרים עד 3 חודשים בצנצנת מעוקרת במקרר, אפשר גם להקפיא במנות קטנות.
  2. מחממים תנור ל 170 מעלות
  3. מאדים פרחי ברוקולי לדקה אחת
  4. מורחים על הפוקאצ'ה את הפסטו
  5. מפזרים פרחי ברוקולי ושיני שום קונפי
  6. אופים כ 20 דקות
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר): 59392
בינוני רמת קושי: בינוני
עד שעה זמן הכנה: עד שעה

במתכון הזה, השתמשנו במוצר