פיצה ירוקה של זהר לוסטיגר בשן
משהו בין פוקאצ'ה לפיצה, לאורחים שכבר בדלת באדיבות זהר לוסטיגר בשן, בעלת הבלוג ׳לאכול טוב – בלוג אוכל צמחוני ובריא׳
מרכיבים:
לפיצה-
- 1 כוס פסטו קייל
- 10 שיני שום קונפי
- 1 ראש ברוקולי מופרד לפרחים קטנים
מרכיבים - טור שמאלי:
לפסטו קייל- {נפח 330 מ"ל}
- 2 צרורות קייל (כ-24 עלים) קרועים ביד (ללא הגבעולים הקשיחים)
- 1/2 כוס אגוזי מלך
- 1 כוס שמן זית פיקואל (או יותר, לפי הצורך)
- 1 כפית מלח
- 2 שיני שום קלופות
אופן ההכנה:
- טוחנים את כל החומרים במעבד מזון לקבלת משחה אחידה וסמיכה. אם הפסטו סמיך מדי (זה תלוי בגודל הקייל), מוסיפים עוד שמן זית. שומרים עד 3 חודשים בצנצנת מעוקרת במקרר, אפשר גם להקפיא במנות קטנות.
- מחממים תנור ל 170 מעלות
- מאדים פרחי ברוקולי לדקה אחת
- מורחים על הפוקאצ'ה את הפסטו
- מפזרים פרחי ברוקולי ושיני שום קונפי
- אופים כ 20 דקות
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר):
59392
רמת קושי:
בינוני
זמן הכנה:
עד שעה