עוף בתפוזים ושמן זית לצ'ינו
עם מיץ תפוזים טבעי שום ומרווה
מרכיבים:
- עוף מחולק ל-2
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 5 כפות שמן זית לצ'ינו
- קליפת תפוז מגוררת
- 1/4 כוס דבש או סילאן
- 2 ראשי שום חצויים
- 1/4 כוס רוטב צ'ילי חריף מתוק
- 3 עלי מרווה
- מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
- מסדרים פרוסות תפוזים בתבנית אפיה ועליהם מניחים את שני חצאי העוף
- ביניהם ראשי השום החצויים
- בקערה נפרדת מערבבים את כל החומרים ויוצקים על מנות העוף
- מכסים ברדיד אלומיניום
- אופים בתנור שחומם מראש לחום 200 מעלות כ-35 דקות
- מסירים את רדיד האלומיניום וממשיכים לאפות כחצי שעה. מדי פעם יוצקים מהרוטב מעל כדי שלא יתייבש
הגשה- מניחים בצלחת ומעטרים בפלח תפוז עסיסי, בתאבון!
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר):
59389
קישור מוצרים למייל המלצת מתכון (מופרד בפסיקים):
442395, 441289, 442289, 445289
רמת קושי:
קל
זמן הכנה:
עד שעה