כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סינון מוצרים

מתכוני בשרים עם שמן זית

בינוני
מעל שעה

ביף בורגיניון עם חבושים ואסקל

תבשיל סתווי מנחם

סוג כשרות: בשרי
שמן זית בשימוש: זן אסקל
סוג אירוע: ארוחה חגיגית
מרכיבים:
  • 3 כפות שמן זית אסקל
  • 600 גרם בשר בקר חתוך לקוביות (צלי כתף)
  • 2 בצלים לבנים קלופים וחתוכים לרבעים
  • 2 גזרים קלופים וחתוכים גס
  • 2 גבעולי סלרי קצוצים
  • 1/2 ראש שום קלוף
  • 2 חבושים קלופים חתוכים גס
  • 1 בקבוק יין אדום יבש משובח
  • 5 יח פלפל אנגלי
  • 2 עלי דפנה
  • 1 כף סילאן
  • 2 כפות רוטב סויה
  • מלח ופלפל לפי הטעם
ביף בורגיניון עם חבושים ואסקל
אופן ההכנה:
  1. בסיר עם תחתית עבה מחממים את השמן ומטגנים את הבשר ומוציאים
  2. מטגנים את הירקות, מחזירים את הבשר ומוסיפים את כל שאר חומרי הגלם
  3. מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה (אם היין לא מכסה את כל חומרי הגלם אפשר להוסיף מעט מים)
  4. מכסים ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות או ממשיכים לבשר מכוסה על אש נמוכה עד לריכוך הבשר (כשעה וחצי)
  5. מוציאים את השר ומצמצמים את הנוזל על אש גבוהה
  6. מתקנים טעמים, מחזירים את הבשר ומגישים 
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר): 64424
קישור מוצרים למייל המלצת מתכון (מופרד בפסיקים): 442364, 441241, 442241, 445241
בינוני רמת קושי: בינוני
מעל שעה זמן הכנה: מעל שעה

במתכון הזה, השתמשנו במוצר