קרפצ'יו פילה עגל
באדיבות אבי בן דוד
מרכיבים:
- 1 חבילת קרפצ'יו איוו
- 1 כף בלסמי מצומצם
- 70 מ"ל שמן זית ברנע
- 1 חופן עלי רוקט
- עלי תימין משני ענפים
- מלח ים
- פלפל שחור
- 7-8 גילופי פרמז'ן
אופן ההכנה:
- בצלחת שטוחה וגדולה מסדרים את עלי הפילה אחד ליד השני
- מוסיפים בעינות מלח ים, פלפל שחור ותימין
- מטפטפים באופן אחיד על כל המנה נקודות של בלסמי מצומצם ובוזקים שמן זית מעל
- מפזרים עלי רוקט ואת גילופי הפרמז'ן
אבי בן דוד. מעדניית איוו והאיטליז הם שם דבר בנוף הירושלמי מזה 25 שנה. אבי בן דוד רכש את המקצוע בהשתלמויות רבות באירופה. הוא מקפיד על כל נתח ונתח, שומר על הגיינה גבוהה ועל רמת שירות גבוהה. לא פלא ששמה של המעדנייה יצא למרחוק. בצמוד לאיטליז ישנה מעדנייה ובה אוכל גורמה מכל העולם. גבינות מצויינות, נקניקים, פסטות ורטבים ומבחר מוצרי בוטיק מקומיים, ביניהם שמן הזית שלנו – מסיק קיבוץ מגל.
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר):
59886
קישור מוצרים למייל המלצת מתכון (מופרד בפסיקים):
440031, 440033, 440032
רמת קושי:
קל
זמן הכנה:
עד 30 דק'