כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סינון מוצרים

מתכונים
קל
עד שעה

מתכון לטארט טאטין מלוח עם כרוב אדום ובשר טחון

מנה צבעונית ומרשימה: טארט הפוך מכרוב אדום ובשר טחון, על בסיס בצק עלים פריך שמחביא בתוכו כרוב אדום מקורמל בעדינות עם בלסמי וסירופ מייפל.

סוג כשרות: בשרי
שמן זית בשימוש: זן לצ'ינו
מוצרים נוספים: טחינה ישראלית
סוג אירוע: ארוחה חגיגית
מרכיבים:
  • 1 עלה בצק עלים
  • 1 כרוב אדום קטן
  • שמן זית לצ'ינו
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • 2 כפות סירופ מייפל
  • 250 גרם בשר טחון מתובל לקבב (חצי כפית מלח, חצי כפית בהרט וחופן פטרוזיליה קצוצה דק)
  • טחינה ישראלית 
  • פטרוזיליה קצוצה לקישוט
תמונת אווירה מתכון לטארט טאטין מלוח עם כרוב אדום ובשר טחון
אופן ההכנה:
  1. חממו תנור ל־180 מעלות.
  2. חתכו את הכרוב האדום לפרוסות דקות, תוך הקפדה שלא יתפרק יותר מדי.
  3. על תבנית מרופדת בנייר אפייה מזגו בנדיבות שמן זית, את הבלסמי והמייפל וערבבו.
  4. תבלו במלח ופלפל.
  5. פזרו את פרוסות הכרוב על כל השטח. תבלו שוב במלח ופלפל.
  6. הניחו את מסת הבשר הטחון המתובל על הכרוב ופזרו באופן אחיד על כל השטח.
  7. הניחו מעל הבשר את עלה בצק העלים, הסירו את נייר האפייה, והדקו את הקצוות בעזרת אצבעותיכם או מזלג.
  8. נקבו מעט את הבצק ואפו כ־40 דקות ב־180 מעלות (או עד שהבצק מזהיב לגמרי).
  9. עם הוצאת התבנית מהתנור, הפכו את הטארט בעדינות והסירו את נייר האפייה.
  10. מזגו מעל בנדיבות טחינה משומשום ישראלי וקשטו בפטרוזיליה קצוצה.

 

מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר): 80315
קישור מוצרים למייל המלצת מתכון (מופרד בפסיקים): 442401, 441296, 442296, 445296
קל רמת קושי: קל
עד שעה זמן הכנה: עד שעה

במתכון הזה, השתמשנו במוצר