מתכונים
מתכון רוסטביף אנטריקוט עם שמן זית הגיע הזמן לבשל
מרכיבים:
נתח בשר:
- נתח אנטריקוט במשקל של 2 ק״ג
- שמן זית הגיע הזמן לבשל
- 1.5 כפות מלח גס
- 2 כפות פלפל שחור גרוס
- 2 כפות שום קונפי מעוך (אפשר להחליף בשום כתוש)
- 2 כפות חרדל
- גבעול רוזמרין
- מספר גבעולי תימין
- בצל סגול חתוך לרבעים
מרכיבים - טור שמאלי:
צ׳ימיצו׳רי מהיר:
- חופן עלי פטרוזיליה קצוצים
- רבע פלפל אדום קצוץ (אפשר חריף)
- חצי בצל סגול קצוץ
- 2 כפיות חומץ יין לבן
- מלח ופלפל לפי הטעם
- שמן זית הגיע הזמן לבשל
תמונת אווירה

אופן ההכנה:
- משמנים את נתח האנטריקוט בשמן ׳הגיע הזמן לבשל׳ ומעסים
- מחממים מחבת לחום גבוה וצורבים את הבשר מכל הכיוונים
- בקערה מערבבים שמן זית עם עשבי תיבול שאוהבים ושאר חומרי הגלם למשחה אחידה
- מורחים על הנתח ומעסים
- מעבירים לכלי חסין חום וצולים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-שעה
- מומלץ לבדוק עם מד חום את הטמפרטורה הפנימית של הבשר - 55 מעלות
- מוציאים את הנתח לטמפרטורת החדר ונותנים לו מנוחה של 10-15 דקות
- להכנת הצ'מיצ'ורי מערבבים את כל חומרי הגלם ומזליפים שמן זית ומערבבים
- פורסים את הנתח ומגישים בצלחת עם צ'ימיצ'ורי
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר):
92310
קישור מוצרים למייל המלצת מתכון (מופרד בפסיקים):
440056, 441233, 442233, 445333
במתכון הזה, השתמשנו במוצר
זן חדש!
זן החודש!

שמן זית הגיע הזמן לבשל
8.00 ₪ ל-100 מ"ל
לבישול :
לתיבול :
לאפייה :
צבע קטגוריה :
0
60.0
נותרו 10000 במלאי