כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סינון מוצרים

מתכונים
בינוני
מעל שעה

מתכון רוסטביף אנטריקוט‎ עם שמן זית הגיע הזמן לבשל

תזונה: קטוגני
סוג כשרות: בשרי
שמן זית בשימוש: שמן זית הגיע הזמן לבשל
מרכיבים:

נתח בשר:

  • נתח אנטריקוט במשקל של 2 ק״ג
  • שמן זית הגיע הזמן לבשל
  • 1.5 כפות מלח גס
  • 2 כפות פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות שום קונפי מעוך (אפשר להחליף בשום כתוש)
  • 2 כפות חרדל
  • גבעול רוזמרין
  • מספר גבעולי תימין
  • בצל סגול חתוך לרבעים
מרכיבים - טור שמאלי:

צ׳ימיצו׳רי מהיר:

  • חופן עלי פטרוזיליה קצוצים
  • רבע פלפל אדום קצוץ (אפשר חריף)
  • חצי בצל סגול קצוץ
  • 2 כפיות חומץ יין לבן
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • שמן זית הגיע הזמן לבשל
תמונת אווירה מתכון רוסטביף אנטריקוט‎ עם שמן זית הגיע הזמן לבשל
אופן ההכנה:
  1. משמנים את נתח האנטריקוט בשמן ׳הגיע הזמן לבשל׳ ומעסים
  2. מחממים מחבת לחום גבוה וצורבים את הבשר מכל הכיוונים
  3. בקערה מערבבים שמן זית עם עשבי תיבול שאוהבים ושאר חומרי הגלם למשחה אחידה
  4. מורחים על הנתח ומעסים
  5. מעבירים לכלי חסין חום וצולים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-שעה
  6. מומלץ לבדוק עם מד חום את הטמפרטורה הפנימית של הבשר - 55 מעלות
  7. מוציאים את הנתח לטמפרטורת החדר ונותנים לו מנוחה של 10-15 דקות
  8. להכנת הצ'מיצ'ורי מערבבים את כל חומרי הגלם ומזליפים שמן זית ומערבבים
  9. פורסים את הנתח ומגישים בצלחת עם צ'ימיצ'ורי

 

מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר): 92310
קישור מוצרים למייל המלצת מתכון (מופרד בפסיקים): 440056, 441233, 442233, 445333
בינוני רמת קושי: בינוני
מעל שעה זמן הכנה: מעל שעה

במתכון הזה, השתמשנו במוצר