כנאפה בשר ותפוחים בשמן זית ארבקינה
מנה ראשונה חגיגית ומקורית.
מנה לכ-6 סועדים
מרכיבים:
לבצק-
- 300 גר׳ שערות קדאיף
- רבע כוס שמן זית ארבקינה
למילוי התפוחים-
- 2 תפוחי גרנד סמית חתוכים לקוביות
- כף סוכר
- כף שמן זית ארבקינה
מרכיבים - טור שמאלי:
למילוי הבשר-
- 1/2 קילו בשר טחון
- 2 בצלים
- רבע כוס שמן זית ארבקינה
- בהרט
- מלח
- פלפל
אופן ההכנה:
- מערבבים בעזרת הידיים את שערות הקדאיף עם שמן הזית עד שכל שערות הקדאיף משומנות היטב
- משטחים בעדינות כמחצית מהשערות בתבנית קוטר 26
- מקפיצים את קוביות התפוחים עם שמן הזית והסוכר ומניחים בצד
- מטגנים את הבצל וכשהוא כמעט שקוף מוסיפים את הבשר, ממשיכים לטגן עד שהבשר מאבד מצבעו האדום והופך כולו לחום
- מתבלים במלח ובבהרט
- מפזרים את התפוחים על שכבת שערות הקדאיף, מעליהם מפזרים את הבשר הטחון ומעל מסדרים את שארית שערות הקדאיף
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל170 מעלות עד ששערות הקדאיף מזהיבות
- מגישים חם.
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר):
59391
קישור מוצרים למייל המלצת מתכון (מופרד בפסיקים):
442333, 441233, 442233, 445333
רמת קושי:
קל
זמן הכנה:
עד שעה