סטייק טרטר בזילוף קורנייקי
ביס עם טעם הורס ליום קיץ רותח וגם ליום חורפי מול התנור
סוג כשרות:
בשרי
שמן זית בשימוש:
זן קורנייקי
מרכיבים:
סטייק טרטר
- 200 גרם סטייק סינטה/שייטל ללא שומן וגידים
- 2 כפות שמן זית קורנייקי
- כפית חרדל גרגירים
- 1 בצל שאלוט קלוף
- 1 כפית צלפים
- 1 חלמון ביצה
- מלח
- קרקר או לחם טוב להגשה
אופן ההכנה:
- קוצצים דק דק את הבשר בסכין
- קוצצים את השאלוט והצלפים
- בקערה מערבבים את הבשר הקצוץ ושמן הזית
- בצלחת הגשה מניחים בעזרת טבעת את הבשר הקצוץ
- מעל הבשר הקצוץ המסודר מניחים את חומרי הגלם ומגישים עם קרקר או לחם טוב
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר):
59390
קישור מוצרים למייל המלצת מתכון (מופרד בפסיקים):
442401, 441296, 442296, 445296
רמת קושי:
קל
זמן הכנה:
עד 15 דק'
במתכון הזה, השתמשנו במוצר
זן החודש!
שמן זית קורנייקי 750 מ"ל
7.6 ₪ ל-100 מ"ל
לבישול :
לאפייה :
לטיגון :
צבע קטגוריה :
3
57.0
נותרו 9779 במלאי