כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סינון מוצרים

מתכוני בשרים עם שמן זית

קל
עד שעה

סינייה רימונים חגיגית‎ עם טחינה ישראלית

סוג כשרות: בשרי
שמן זית בשימוש: זן ארבקינה
מוצרים נוספים: טחינה ישראלית
מרכיבים:

לטחינה: 

לשכבות:

  • 2 עגבניות פרוסות
  • פרוסת חלה עגולה בקוטר 19 ס"מ מרוחה בשמן זית ארבקינה

לקישוט: 

  • גרעיני רימון
  • פטרוזיליה קצוצה
מרכיבים - טור שמאלי:

לבשר:

  • 500 גרם בשר טחון
  • 2 עגבניות קטנות מגורדות
  • 1/2 בצל סגול קטן קצוץ
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • חופן צנוברים קלויים
  • 1 כף בהרט
  • מלח ופלפל לפי הטעם

לחציל: 

 

סינייה רימונים חגיגית‎ עם טחינה ישראלית
אופן ההכנה:
  1. מתבלים את החציל בשמן זית, מלח ופלפל וצולים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד ריכוך
  2. מכינים טחינה - מערבבים את כל חומרי הגלם יחד
  3. הכנת הבשר - מערבבים את כל המרכיבים ולשים כדקה
  4. קולים את החלה בתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד השחמה
  5. הרכבת המנה: 
    • מרפדים תבנית עגולה בקוטר 19 ס"מ בנייר אפייה
    • בתחתית התבנית משטיחים את מסת הבשר ומעליה מוזגים את הטחינה
    • מעל הטחינה מסדרים את פרוסות החצים ומעליהם את פרוסות העגבנייה
    • צולים בתנור שחומם מראש ל 160 מעלות כ- 40 דקות
    • מחלצים את "עוגת" הבשר, מניחים על החלה הקלויה ומקשטים בגרעיני רימון ופטרוזיליה קצוצה

 

מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר): 80315
קישור מוצרים למייל המלצת מתכון (מופרד בפסיקים): 442364, 441241, 442241, 445241, 440032, 440033
קל רמת קושי: קל
עד שעה זמן הכנה: עד שעה

במתכון הזה, השתמשנו במוצר