כפתור וואטסאפ
מסיק קיבוץ מגל | שמן זית כתית מעולה

אין מוצרים בעגלה

כבר רשומים? התחברו

משתמש חדש/אורח

דאגנו לכם ליצירת חשבון קלה ומהירה במיוחד. המשיכו למילוי פרטיכם ותוכלו ליהנות מהיתרונות של משתמש רשום כבר עכשיו.

להרשמה

סינון מוצרים

מתכונים
קל
עד שעה

סינייה רימונים חגיגית‎ עם טחינה ישראלית

סוג כשרות: בשרי
שמן זית בשימוש: זן ארבקינה
מוצרים נוספים: טחינה ישראלית
מרכיבים:

לטחינה: 

לשכבות:

  • 2 עגבניות פרוסות
  • פרוסת חלה עגולה בקוטר 19 ס"מ מרוחה בשמן זית ארבקינה

לקישוט: 

  • גרעיני רימון
  • פטרוזיליה קצוצה
מרכיבים - טור שמאלי:

לבשר:

  • 500 גרם בשר טחון
  • 2 עגבניות קטנות מגורדות
  • 1/2 בצל סגול קטן קצוץ
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • חופן צנוברים קלויים
  • 1 כף בהרט
  • מלח ופלפל לפי הטעם

לחציל: 

 

תמונת אווירה סינייה רימונים חגיגית‎ עם טחינה ישראלית
אופן ההכנה:
  1. מתבלים את החציל בשמן זית, מלח ופלפל וצולים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד ריכוך
  2. מכינים טחינה - מערבבים את כל חומרי הגלם יחד
  3. הכנת הבשר - מערבבים את כל המרכיבים ולשים כדקה
  4. קולים את החלה בתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד השחמה
  5. הרכבת המנה: 
    • מרפדים תבנית עגולה בקוטר 19 ס"מ בנייר אפייה
    • בתחתית התבנית משטיחים את מסת הבשר ומעליה מוזגים את הטחינה
    • מעל הטחינה מסדרים את פרוסות החצים ומעליהם את פרוסות העגבנייה
    • צולים בתנור שחומם מראש ל 160 מעלות כ- 40 דקות
    • מחלצים את "עוגת" הבשר, מניחים על החלה הקלויה ומקשטים בגרעיני רימון ופטרוזיליה קצוצה

 

מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר): 80315
קישור מוצרים למייל המלצת מתכון (מופרד בפסיקים): 442364, 441241, 442241, 445241, 440032, 440033
קל רמת קושי: קל
עד שעה זמן הכנה: עד שעה

במתכון הזה, השתמשנו במוצר