מתכונים
סינייה רימונים חגיגית עם טחינה ישראלית
מרכיבים:
לטחינה:
- 5 כפות טחינה גולמית ישראלית
- 5 כפות מים
- 2 כפות מיץ לימון
- מלח ופלפל לפי הטעם
לשכבות:
- 2 עגבניות פרוסות
- פרוסת חלה עגולה בקוטר 19 ס"מ מרוחה בשמן זית ארבקינה
לקישוט:
- גרעיני רימון
- פטרוזיליה קצוצה
מרכיבים - טור שמאלי:
לבשר:
- 500 גרם בשר טחון
- 2 עגבניות קטנות מגורדות
- 1/2 בצל סגול קטן קצוץ
- חופן פטרוזיליה קצוצה
- חופן צנוברים קלויים
- 1 כף בהרט
- מלח ופלפל לפי הטעם
לחציל:
- 1 חציל פרוס לטבעות
- 4 כפות שמן זית ארבקינה
תמונת אווירה

אופן ההכנה:
- מתבלים את החציל בשמן זית, מלח ופלפל וצולים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד ריכוך
- מכינים טחינה - מערבבים את כל חומרי הגלם יחד
- הכנת הבשר - מערבבים את כל המרכיבים ולשים כדקה
- קולים את החלה בתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד השחמה
- הרכבת המנה:
- מרפדים תבנית עגולה בקוטר 19 ס"מ בנייר אפייה
- בתחתית התבנית משטיחים את מסת הבשר ומעליה מוזגים את הטחינה
- מעל הטחינה מסדרים את פרוסות החצים ומעליהם את פרוסות העגבנייה
- צולים בתנור שחומם מראש ל 160 מעלות כ- 40 דקות
- מחלצים את "עוגת" הבשר, מניחים על החלה הקלויה ומקשטים בגרעיני רימון ופטרוזיליה קצוצה
מוצר משויך למתכון זה (להזין ID של מוצר):
80315
קישור מוצרים למייל המלצת מתכון (מופרד בפסיקים):
442364, 441241, 442241, 445241, 440032, 440033
במתכון הזה, השתמשנו במוצר
חדש על המדף!

טחינה ישראלית בגידול מקומי 300 גרם
10.66 ₪ ל-100 גרם
לבישול :
לתיבול :
לאפייה :
צבע קטגוריה :
7
32.0
נותרו 10000 במלאי